Iron Ινσούα για τον Παναθηναϊκό, με μάσκα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Αργεντινός μπακ του Παναθηναϊκού ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της σημερινής προπόνησης και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, όπου θα αγωνιστεί με ειδική μάσκα.  

Ο Ινσούα μπορεί να υποφέρει από το κάταγμα στο ζυγωματικό που πήρε ως... δώρο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έτσι, αν και αναμένονταν να μπει από Δευτέρα εκείνος ακολούθησε σήμερα, Παρασκευή, το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, παίζοντας με ειδική μάσκα!

Από κει και πέρα, ατομικό συνέχισε ο Κουλιμπαλί, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής με μπάλα, τελειώματα και ολοκληρώθηκε με παιγνίδι τακτικής. Αύριο το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού και αμέσως μετά ο Γιώρφος Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο.