Ο Αστέρας ήταν μπροστά στο σκορ για 58' λεπτά με τον Ατρόμητο να τα παίζει όλα για όλα στο τελευταίο τέταρτο και να παίρνει έναν σπουδαίο βαθμό μετά το ισόπαλο, 1-1, ενόψει της συνέχειας.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, πέτυχαν ένα γκολ και είχαν την ευκαιρία και για άλλα τέρματα με την ομάδα του Περιστερίου όμως να ανεβάζει την απόδοση της στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίζει παίζοντας όλα για όλα στο τελευταίο τέταρτο.
Μάλιστα πλην της ισοφάρισης οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Κουλούρη να σπαταλάει μια τεράστια ευκαιρία στο 90'.
ΑΣΤΕΡΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ρόλε (69' Τσιλανίδης), Ορτέγκα, Κυριακόπουλος, Μπελόκ, Καλτσάς (90' Δουβίκας), Φεντάντεζ, Αραβίδης (75' Μανιάς).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ): Μέγερι (46' Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (74' Μανούσος), Χατζησαϊας, Καρασαλίδης, Μάντσον, Κατράνης, Ουμπίδες, Ουάρντα, Ενσικουλού (46' Βασιλακάκης), Κουλούρης, Μπρούνο. .