Ο Εργοτέλης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κόρο Κονέ, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.
Ακόμα μία μεταγραφή μέσα στο Γενάρη είναι έτοιμος να κάνει ο Εργοτέλης. Ο λόγος για τον Κόρο Κονέ (Κόρο Ισά Αχμέντ Κονέ όπως είναι το πλήρες όνομά του) ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο 25χρονος επιθετικός ο οποίος αγωνιζόταν στη Ντιζόν τα έχει βρει σε όλους με τους ανθρώπους του Εργοτέλη και θα προλάβει και το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Καλλονή. Ο Κονέ προορίζεται ως δεύτερη λύση για την επίθεση μια και όπως όλα δείχνουν ο Εργοτέλης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα φορ.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr