Η δυναμική εκκίνηση του Μασούρα και το… μέλι του Μαρτίνς

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Κίεβο επέστρεψε ο Γιώργος Μασούρας στο Φάληρο.

Έπειτα από την πολύ καλή εμφάνιση στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ντιναμό στην Ουκρανία, ακολούθως ο 25χρονος μεσοεπιθετικός «ξεκλείδωσε» την άμυνα του ΟΦΗ με το γρήγορο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην κρητική ομάδα και υπήρξε ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Η αλήθεια είναι πως το γκολ του έλειψε στα τελευταία παιχνίδια.

Οι χαμένες ευκαιρίες δεν του έριξαν το ηθικό, αντίθετα τον πείσμωσαν και τον έκαναν να κυνηγά με ακόμα περισσότερη δίψα το δεύτερο τέρμα του με την πειραϊκή ομάδα, έπειτα από το άνοιγμα του λογαριασμού στην αναμέτρηση (30/1) με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Μπορεί για να απέχει ακόμα οκτώ γκολ από την υλοποίηση του κρυφού στόχου του, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει καθόλου τον Πέδρο Μαρτίνς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για λογαριασμό του.

Ο Πορτογάλος κόουτς τρίβει τα χέρια του και στάζει…μέλι για την εικόνα του Μασούρα. Όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στις προπονήσεις στο Ρέντη.

Κι όπως έχει να λέει ο κόουτς στις ιδιαίτερες συζητήσεις με τους συνεργάτες του, δικαιώνεται για την θετική εισήγηση του προκειμένου να ακολουθήσει το δρομολόγιο Νέα Σμύρνη – Πειραιάς.

Παρεμπιπτόντως, ο Μασούρας είναι πολύ πιο μπροστά από τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου (Ζιλ Ντίας, Σολδάνο). Αρπάζει από τα…μαλλιά τις ευκαιρίες του Μαρτίνς κι έχει έρθει στο Ρέντη με υψηλούς δείκτες φυσικής κατάστασης και το κυριότερο, με σωστή νοοτροπία. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά.

Ξεκίνησε να παίρνει νωρίς παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού (κάτι που δεν συμβαίνει πάντα και σε όλες τις περιπτώσεις με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα) και δείχνει πως διαθέτει το «πακέτο» προκειμένου να καθιερωθεί στην πειραϊκή ομάδα και να εξελιχθεί σε ένα από τα πολύτιμα γρανάζια της.