Τα κρίσιμα «διαγωνίσματα» του Μπογέ και το report της Τορίνο για το μέλλον του

Το SDNA γράφει για τις σκέψεις που κυκλοφορούν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και της Τορίνο σχετικά με το μέλλον του Λούκας Μπογέ.

Σε κεντρικό πρόσωπο έχει εξελιχθεί ο Λούκας Μπογέ στην ΑΕΚ. Η εξαιρετική απόδοση και τα δύο όμορφα γκολ του Αργεντινού εξτρέμ στο τελευταίο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, έριξαν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάτι που εδώ που τα λέμε, στην Ένωση περίμεναν να έχει συμβεί αρκετά νωρίτερα κατά τη διάρκεια τα τρέχουσας σεζόν, αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ με γνώμονα την γενικότερη εικόνα του 22χρονου ποδοσφαιριστή στη μέχρι τώρα διαδρομή του στην Ελλάδα, ήταν - μέχρι πρότινος - περισσότερο αρνητικοί για την καλοκαιρινή αγορά των δικαιωμάτων του από την Τορίνο.

Να θυμίσουμε πως η Ένωση έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τα δικαιώματα του Μπογέ από την «γκρανάτα» πληρώνοντας 6 εκατ. ευρώ (σε έξι ισόποσες δόσεις του 1 εκατομμυρίου) μέχρι το 2022.

Η δυναμική εμφάνιση του Αργεντινού στο ματς με τον Απόλλωνα σε συνδυασμό με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του που δεν τα συναντάς εύκολα σε παίκτες που παίζουν στην Ελλάδα, δημιουργούν δεύτερες σκέψεις στους «κιτρινόμαυρους» αναφορικά με το μέλλον του στα Σπάτα.

Οι αγώνες που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν θα αποτελέσουν κριτήριο για την απόφαση που θα παρθεί εντός των τειχών της ΑΕΚ σχετικά με τον Μπογέ.

Μια φορά, στην Τορίνο δεν δείχνουν κάποια ιδιαίτερη πρεμούρα να για την επιστροφή του παίκτη στην Ιταλία.

Και το λέμε αυτό, κρίνοντας από τις πρώτες συζητήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο στην ιταλική ομάδα σχετικά με θέματα που άπτονται του προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν.

Η αγορά του ποδοσφαιριστή από πλευράς ΑΕΚ, θα βόλευε μια χαρά τους γείτονες.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Μπογέ με την Τορίνο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει πως το προσεχές καλοκαίρι θα μπορούσε να σταλεί εκ νέου δανεικός (στην Ένωση, ή σε κάποια άλλη ομάδα) μόνο σε περίπτωση επέκταση τους συμβολαίου του με την «γκρανάτα».