Στον Ατρόμητο είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και η πρόθεση της διοίκησης είναι να διακόψει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ.
Τις επόμενες ώρες αυτή η πρόθεση θα γίνει γνωστή και στον προπονητή Νταμίρ Κάναντι, ώστε να παρθεί η τελική απόφαση. Στη διοίκηση της ΠΑΕ δεν άρεσε καθόλου που ο Αιγύπτιος, όταν έγινε αλλαγή, έκανε χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίες παρέπεμπαν στην κατάκτηση των δύο διαδοχικών Κυπέλλων από την ομάδα στην οποία ανήκει, τον ΠΑΟΚ.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, έκανε παρατηρήσεις στον Ουάρντα για τις χειρονομίες του προς τον κόσμο της ΑΕΚ με τον Αιγύπτιο να είναι φανερά εκνευρισμένος, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε ένα υβριστικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο instagram εις βάρος των "κιτρινόμαυρων" το οποίο κατέβασε.
Η κόντρα του Αμρ Ουάρντα με τους οπαδούς της ΑΕΚ συνεχίστηκε και εκτός γηπέδου και συγκεκριμένα έξω από τη μεικτή ζώνη, εκεί όπου βρισκόταν το πούλμαν της αποστολής του Ατρομήτο.