Ο Χασάν των 12 γκολ που «απειλεί» τον Φορτούνη!

Ο Αχμέντ Χασάν συνεχίζει να σκοράρει στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, φτάνοντας στα 8 γκολ σε 16 αναμετρήσεις και... κυνηγώντας ακόμα και τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Αιγύπτιος διεθνής φορ έφτασε αισίως τα 9 τέρματα μες στο 2019 σε όλες τις διοργανώσεις! Ο Χασάν σκόραρε και στο 0-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας έτσι πλέον 8 γκολ σε 16 ματς στην Super League και ενώ ο Φορτούνης έχει 10 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Ο Φορτούνης έχει και 5 ασίστ ενώ στο σύνολο έχει 15 γκολ και 12 ασίστ σε 35 ματς φέτος με τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος επιθετικός έχει βάλει αυτά τα γκολ με 32 τελικές, δηλαδή σκοράρει μία φορά ανά 4 τελικές του προσπάθειες στην κατηγορία.

Ο Αχμέντ Χασάν έχει φέτος 12 γκολ σε 12 αγώνες και τουλάχιστον ως προς το νέο έτος δείχνει πως έχει μπει ιδιαίτερα δυνατά. Σημειωτέον χάρις στον διεθνή επιθετικό ο Ολυμπιακός έχει πάρει ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως με Άρη, με Πανιώνιο (2 φορές) αλλά και με Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Χασάν είναι με διαφορά ο πλέον αξιόπιστος επιθετικός των Πειραιωτών μες στη νέα χρονιά.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι πως ο Χασάν σκόραρε για τρίτο ματς στην σειρά στο πρωτάθλημα μετά την ΑΕΚ, το χατ τρικ με τον ΟΦΗ και τώρα με τον Απόλλωνα. Έχει δε πετύχει γκολ στα τελευταία έξι από τα επτά ματς που ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πώς σκόραρε με τον Πανιώνιο (2/2), τη Λαμία (6/2), τη Ντιναμό Κιέβου (14/2), την ΑΕΚ (17/2), τον ΟΦΗ (25/2, 3 γκολ) και τον Απόλλωνα (4/3).