ΠΑΟΚ: "Έτοιμο σε 1,5 μήνα για Champions League το Καυτανζόγλειο"

Close

Τι συζητήθηκε ανάμεσα στην Επιτροπή του Σταδίου και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη πιθανή μετακόμιση του Δικέφαλου τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης (ARENA 89,4) για τις συζητήσεις που υπήρξαν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τόνισε πως είναι θέμα του ΠΑΟΚ να ενεργοποιήσει τη συμφωνία για τη μετακόμιση του στο στάδιο, όσο θα προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

«Το Καυτανζόγλειο ως Εθνικό Στάδιο δεν έχει καμία αντίρρηση να φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις που είχαμε αφορούσαν τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για να φιλοξενήσει το Καυτανζόγλειο αγώνες Champions League, είναι απαραίτητο να γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα, ωστόσο μπορεί το Στάδιο να είναι έτοιμο μέσα σε ένα, ενάμιση μήνα για τέτοιου είδους παιχνίδια».

Ο πρόεδρος του Σταδίου ξεκαθάρισε ότι η αρχική πρόβλεψη μιλά για τριετή παρουσία του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο:«Η πρόβλεψη στις συζητήσεις που έχουμε μιλά για τρεις αγωνιστικές σεζόν και λογικά αυτό θα είναι και το διάστημα για την κατασκευή του νέου γηπέδου που θέλει να κατασκευάσει ο ΠΑΟΚ» είπε και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ να γίνει στο Καυτανζόγλειο: «Θα μπορούσε να γίνει. Το Καυτανζόγλειο είναι δηλωμένο ως δεύτερη έδρα αρκετών ομάδων και νομίζω ότι μια από αυτές είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα».