Αγωνία για Μιχόγεβιτς στον ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ ανησυχούν για την κατάσταση του Μάρκο Μιχόγεβιτς, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά απέναντι στον Λεβαδειακό και μέσα στην ημέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση των Ομιλιτών μετά το ματς με τον Λεβαδειακό. 

Ο Γιώργος Στρέζος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στον αριστερό έσω πλάγιο σύνδεσμο στο χθεσινό ματς, έκανε θεραπεία και μέσα στην ημέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Θεραπεία έκανε και ο Αντίλ Ναμπί. 

Ο Ανέστης Νάστος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιάννης Ποτουρίδης, Δημήτρης Κομεσίδης, Άγγελος Οικονόμου και ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα. 

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. 
Αύριο, Τρίτη (19/3) στις 15:00 μετά το μεσημέρι, θα διεξαχθεί οικογενειακό δίτερμα με την Κ19 του ΟΦΗ. 

Τέλος, σήμερα στις 20:00 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τους Μιχάλη Μπούση, Γιώργο Σαμαρά, Ηλία Πουρσανίδη, Άντζελο Παλυβό και Γιάννη Σαμαρά να δίνουν το «παρών», μιας κι αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία παραχώρησης του ΒΑΚ για 99 χρόνια και του Γεντί Κουλέ για 10 στην ΠΑΕ.