Οριστικά στην ΠΑΕ ΟΦΗ το Γεντί Κουλέ και το ΒΑΚ

Παρουσία του Μιχάλη Μπούση ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου οριστικοποιήθηκε η μεταβίβαση του Γεντί Κουλέ και του Βαρδινογιάννειου στην ΠΑΕ για 10 και 99 χρόνια αντίστοιχα. «Κρήτη, ένα νησί, μια ομάδα», η χαρακτηριστική ατάκα του ιδιοκτήτη των Κρητικών.

Πέρασε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (18/03) του Ερασιτέχνη ΟΦΗ η συμφωνία που υπήρχε απο την προηγουμενη εβδομάδα με την ΠΑΕ για παραχώρηση του γηπέδου και του προπονητικού κέντρου της ομάδας από τον πρώτο στη δεύτερη.

Την Τρίτη (19/03) στις 13:00 στα γραφεία της ΠΑΕ θα μπουν τυπικά οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών, που δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία σε αυτό το επίπεδο.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί: «Εύχομαι να αναπτύξουμε όλα τα θέματα και να προχωρήσουμε και να γίνει μεγαλύτερος ο ΟΦΗ. Για τον ΟΦΗ θέλουμε να φτιάξουμε τα γήπεδα που έχουμε και να μπορούν να παίξουμε σαν αντίπαλος.

Να προχωρήσουμε με τον ερασιτέχνη μαζί για να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα. Ο κ. Βαρδινογιάννης έκανε κάτι μεγάλο και τα έδωσε στον Ερασιτέχνη. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος και εμείς αυτά τα κτήματα μαζί  που θα πάρουμε και θα είναι τα γήπεδα όλα μαζί. Θα είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά για όλη την Ελλάδα. Είναι δύσκολη η κατάσταση την Τετάρτη αλλά ο ΟΦΗ πιστεύω να αθωωθεί γιατί είναι αδικία. Θέλω όλη η Κρήτη να υποστηρίξει τον ΟΦΗ γιατί είναι αδικία. Εύχομαι να το δουν στο δικαστήριο και να αθωωθούμε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης ανέφερε: «Νομίζω εξαρχής με την είσοδο του Μιχάλη Μπούση ήταν καθήκον μας σαν Ερασιτέχνη να στηρίξουμε την προσπάθεια. Είναι μια ιστορική ημέρα γιατί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να κάνει κάτι που έχουμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια. Νομίζω ότι έτσι όπως είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι σημαντικό να υπάρχει όραμα, είναι καλό να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να του δώσουμε μια νέα πνοή».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ βρέθηκε στο Δ.Σ συνοδεία των δυο του γιων, Δημήτρη και Μιχάλη, ενώ από τα μέλη της ΠΑΕ είναι εδώ ο Γιώργος Σαμαράς, Άντζελο Παλυβός και Μιχάλης Μυλωνάκης.