Ιταλικά και γερμανικά «μάτια» για τον Μπακάκη

Ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ διανύει την πιο ώριμη φάση της καριέρας του και προκαλεί…γκελ σε κλαμπ του εξωτερικού που διατηρούν τις κεραίες στραμμένες πάνω του. Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

ΑΕΚ, δεν είναι…μόνο ο Βασίλης Μπάρκας. Μπορεί ο διεθνής κίπερ να είναι ο «κιτρινόμαυρος» με το μεγαλύτερο… σουξέ εκτός Ελλάδας, ωστόσο υπάρχουν και συμπαίκτες του που κεντρίζουν από την πλευρά τους το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.

Κι ένας εξ αυτών, είναι ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο 28χρονος αμυντικός διανύει (και) την τρέχουσα σεζόν μια άκρως «γεμάτη» χρονιά (36 συμμετοχές) με την Ένωση, αποτελεί σταθερά μέλος της Εθνικής ομάδας και φυσικά είχε σημαντική συμβολή στην περυσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.  

Η ευχέρειά του να αγωνίζεται (ως «μπαλαντέρ») με την ίδια επιτυχία σε πολλές και διαφορετικές θέσεις (δεξιός μπακ, αριστερός μπακ, στόπερ σε άμυνα των τριών) δεν έχει περάσει απαρατήρητη εκτός συνόρων.

Στα 28 του χρόνια ο Μπακάκης διανύει την πιο ώριμη φάση της καριέρας του, «μαγνητίζοντας» ομάδες του εξωτερικού που έρχονται αθόρυβα στα μέρη μας και παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εμφανίσεις του με την Ένωση.

Κι ασφαλώς γνωρίζουν πως το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ έπειτα από την επέκταση του περασμένου καλοκαιριού, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Μία γερμανική και μία ιταλική ομάδα – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA -  «σκανάρουν» καθ΄όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν τον  αμυντικό της ΑΕΚ με το report να βγαίνει θετικό.

Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε και το…παρασύνθημα, ή αλλιώς εκδήλωση επίσημου ενδιαφέροντος για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Ένωση το προσεχές καλοκαίρι.