«Δίκαια το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα που βρίσκεται μια… ανάσα από την βαθμολογική κατάκτηση του τίτλου, μίλησε ο Έλληνας τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος.

Παράλληλα ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τον Άρη όπου ανέφερε πως πανάξια θα πάρει μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ ερωτηθείς για το αν θα βρεθεί στο μέλλον στον πάγκο του Ηρακλή, σημείωσε: «Όσο για το εάν κάποια στιγμή θα επανέλθω, ποτέ μη λες ποτέ, κανένας δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο».

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην «Βεργίνα Τηλεόραση»:

-“Ο ΠΑΟΚ είναι άξιος πρωταθλητής και παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα, γιατί κράτησε τον ίδιο “κορμό” με πέρσι, είναι η πιο σταθερή ομάδα στην Ελλάδα και το έχασε άδικα πέρσι, ενώ όταν έκανε φέτος κοιλιά, δεν είχε άσχημα σκορ, γιατί υπάρχει βάθος στην ομάδα”.

-“Μου αρέσει ο Άρης όπως παίζει, είναι και απόλυτα πετυχημένες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ειδικά μου αρέσει πολύ ο Λάρσιν, είναι εξαιρετικός. Ο Κόρχουτ επίσης, ο Ροζ, είναι παίκτες που μπορούν και βοηθάνε με την εμπειρία και την αποφασιστικότητά τους. Ο Άρης είναι πανάξια στην Ευρώπη και ο Σιώπης είναι φοβερό εργαλείο για ένα προπονητή”.

-“Έκανα μια συζήτηση με τον Ηρακλή για την ομάδα, αλλά δεν ανέλαβα γιατί έχει προπονητή, ενώ ξέρουν όλοι ότι στην ομάδα έδωσα όσα μπορούσα, κάναμε δουλειά 4 χρόνια και τα γκρέμισε όλα ο Παπαθανασάκης, τα κατέστρεψε. Σήμερα υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας και συνεννόησης στην ομάδα, θα πρέπει να βάλουν μπροστά τον Ηρακλή και όχι τον εαυτό τους. Όσο για το εάν κάποια στιγμή θα επανέλθω, ποτέ μη λες ποτέ, κανένας δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο”.

-“Πήγα σε Βέλγιο και Ολλανδία, παρακολούθησα προπονήσεις της Άντερλεχτ και του Άγιαξ, ενώ περιμένω τη θετική απάντηση της Μπαρτσελόνα για να πάω εκεί για 7 ημέρες, στην Μπαρτσελόνα και να μιλήσω από κοντά με τον κ. Βαλβέρδε για τις προπονήσεις της ομάδας του”.

-“Έχω πίκρα μέσα μου για τον τρόπο που έφυγα από τον ΟΦΗ, αλλά θα μιλήσω κάποια στιγμή για όλα αυτά που έζησα στο Ηράκλειο, σε μια ομάδα που την αγαπώ, όπως και όλες στις οποίες έπαιξα ή προπόνησα”.