Ρόμα για Σα και Φορτούνη - Σάλκε για Σισέ

"Σφήνα" για τον Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό θέλει να μπει η Ρόμα, η οποία φέρεται να βολιδοσκοπεί και τον Κώστα Φορτούνη. Αρέσει στη Σάλκε ο Σισέ, παρακολουθεί Μασούρα η Νόριτς...

Στο στόχαστρο σημαντικών ευρωπαϊκών κλαμπ βρίσκονται αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού. 

Σε πρώτο πλάνο ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος από πέρυσι "πολιορκείται" από τη Φενέρμπαχτσε, στο... κόλπο όμως φέρεται να έχει μπει και η Ρόμα, σύμφωνα με τη "Live Sport". H ιταλική ομάδα (όπως και η Φενέρ) είχε κι άνθρωπό της την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ενώ εμφανίζεται να τσεκάρει παράλληλα και τον Ζοσέ Σα, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα να μπει "σφήνα" στην προσπάθεια των Πειραιωτών να αποκτήσουν τον παίκτη. 

Την ίδια στιγμή φουντώνουν οι φήμες ότι η Σάλκε σχεδιάζεται μεταγραφική κίνηση για τον Πάπε Αμπού Σισέ. Τον Γενάρη άλλωστε υπήρξαν έντονα σενάρια για πρόταση γερμανικής ομάδας για τον Αφρικανό στόπερ. 

Παράλληλα στην Αγγλία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Νόριτς για τον Γιώργο Μασούρα, ενώ πάντα υπάρχει στο προσκήνιο το "φλερτ" Ιταλών και Γάλλων για Κούτρη, της Ντόρτμουντ για τον Καμαρά και της Σάο Πάολο για τον Γκιγιέρμε.