Μόνο στην Ελλάδα και την... Ονδούρα διεκόπη ντέρμπι και συνεχίστηκε μια εβδομάδα μετά!

Και όμως η απόφαση να παιχθούν τα υπολειπόμενα λεπτά του ελληνικού ντέρμπι έπειτα από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League δεν συνιστά αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο. Το ίδιο συνέβη και στην Ονδούρα τον Δεκέμβριο του 2017!  

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τα χειρότερα με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League να συνεχιστεί το ντέρμπι μετά το 70΄ καταρρίπτοντας το σκεπτικό του Γερμανού διαιτητή, Μάρκο Φριτς. Το ζητούμενο είναι εάν ο τελευταίος επιστρέψει για να σφυρίξει στα λεπτά που απομένουν.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία έχει προκαλέσεις πολλές συζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι αντίστοιχο συνέβη στις 13 Δεκεμβρίου 2017 στην Ονδούρα και συγκεκριμένα στο ντέρμπι για τα ημιτελικά Κυπέλλου ανάμεσα στη Μάραθον και την Ρεάλ Εσπάνια.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και το ελληνικό ντέρμπι διεκόπη στο 70΄ λόγω εισβολής των οπαδών της Μάραθον αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0 και ο διαιτητής καταλόγισε εις βάρος τους πέναλτι. Εκτυλίχθηκαν σκηνές που παραπέμπουν σε Φαρ Ουέστ.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως αντί η Μάραθον να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, η αναμέτρηση συνεχίστηκε έπειτα από μια εβδομάδα (20/12) και μάλιστα από το 70΄,

Για την ιστορία η Ρεάλ Εσπάνια επικράτησε 3-0. Δείτε τι συνέβη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.