Ποιος είναι ο Ιντρίσα που θα δοκιμαστεί για 15 μέρες (βίντεο)

Ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός από τη Γουινέα, Σαμπού Ιντρίσα, που δοκίμασε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την U21 του Μαυροβουνίου, θα περάσει από την έλεγχο του Δώνη για δύο εβδομάδες στο Κορωπί.

Ο Παναθηναϊκός δοκίμασε στο φιλικό της Παρασκευής με την U21 του Μαυροβουνίου ένα νέο παίκτη, τον Σαμπού Ιντρίσα.

Ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός αγωνίστηκε για 30 λεπτά και στο 4-1 υπέρ των «πράσινων» και θα παραμείνει στο Κορωπί για 15 ημέρες προκειμένου να περάσει από το κόσκινο του Γιώργου Δώνη και αναλόγως να παρθούν αποφάσεις.

Ο Ιντρίσα  έχει γεννηθεί στις 27 Μαρτίου 1993 στη Γουϊνέα-Μπισάου, ωστόσο διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο. 

Αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τόσο στα αριστερά όσο και πίσω από τον επιθετικό. 

Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και κατόπιν πήγε στην Πόρτο, για να βρεθεί στη συνέχεια στη Σπαρτάκ Μόσχας και να πραγματοποιεί προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα των Ρώσων. 

Τον Ιούλιο του 2018 παραχωρήθηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Μουσκρόν με την οποία έχει 7 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Ο Ιντρίσα θα μείνει ελεύθερος την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αφού το συμβόλαιο που έχει με τους Ρώσους θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, ενώ ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που πάρει αδειοδότηση θα μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφικές προσθήκες.