Μεταγραφική... μάχη για Άλεφ

Ο Άλεφ φαίνεται ότι δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για το μέλλον του. Ρεπορτάζ στην Ελλάδα αναφέρεται σε ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Το sportdog.gr γράφει σήμερα...

"Η φετινή σεζόν δεν κύλησε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα, και στην Ένωση ήδη σχεδιάζουν τις κινήσεις τους για την επόμενη σεζόν.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεδομένα θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον Εζεκιέλ Πόνσε, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός, ενώ αντιθέτως ελάχιστες φαίνεται να είναι οι πιθανότητες παραμονής του Λούκας Μπογέ.

Υπάρχει, όμως, και μια ακόμα περίπτωση δανεικού παίκτη, η οποία είναι αρκετή μπερδεμένη και αφορά τον Άλεφ. Στη συμφωνία για τον Βραζιλιάνο μέσο προβλέπεται οψιόν αγοράς από τη Μπράγκα, ύψους 1.8 εκατ. ευρώ.

Το εν λόγω ποσό θεωρείται αρκετά υψηλό για τον Άλεφ, γι’ αυτό άλλωστε οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ρωτήσει δύο φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν την πορτογαλική ομάδα για το αν είναι διατεθειμένη να συζητήσει τη μείωση του buy-out του παίκτη. Οι απαντήσεις των Πορτογάλων, πάντως, σε αμφότερες τις περιπτώσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές για τον Δικέφαλο.

Την ώρα που η υπόθεση του Άλεφ δεν έχει ξεκαθαρίσει, το θέμα περιπλέκεται από φήμες που έχουν διαρρεύσει και θέλουν τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να εξετάζουν την περίπτωση του άσου της ΑΕΚ.

Άλλωστε, οι δύο ομάδες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση αμυντικού χαφ το καλοκαίρι. Στον μεν Ολυμπιακό θεωρείται «φευγάτος» ο Μπίμπρας Νάτχο, ενώ ο ΠΑΟΚ είδε τους Πόντους Βέρνμπλουμ και Ζοσέ Μαουρίσιο να τραυματίζονται σοβαρά, γεγονός που θα τους αναγκάσει να χάσουν σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας.

Μάλιστα, πληροφορίες του sportdog αναφέρουν ότι ο Άλεφ έχει ήδη προταθεί στον Ολυμπιακό από τον μάνατζέρ του, στοιχείο που ρίχνει ακόμα περισσότερο… λάδι στη φωτιά!".