ΑΕΚ: Κρίσιμη μέρα για Μάνταλο - Σιμόες

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25/3) και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αποκλείεται να σβήσει δύο σημαντικά ονόματα από τη λίστα των τραυματιών.

Σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης αναμένεται να ενταχθούν Μάνταλος και Σιμόες την Δευτέρα (25/3), ημέρα κατά την οποία η ΑΕΚ θ' αρχίσει την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναιτωλικό (31/3, 17:15), καθώς την περασμένη Παρασκευή ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δώσει εντολή για διήμερο ρεπό.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, στα Σπάτα ο Ισπανός αναμένεται να δει τους Πέτρο Μάνταλο και Αντρέ Σιμόες να προπονούνται με το γκρουπ των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών. Ο αρχηγός της Ένωσης ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο.

Ωστόσο, τώρα, είναι καλύτερα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, ενώ στόχος των "κιτρινόμαυρων" είναι ο Μάνταλος να βρίσκεται στο 100% ενόψει Λαμίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου (3/4). Ο Σιμόες από την άλλη είχε διάταση την οποία ξεπερνά.

Όσον αφορά στον Τσιγκρίνσκι, παραμένει μεγάλο ερωτηματικό η κατάστασή του, κι αυτό διότι θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες εάν θα χειρουργηθεί ή όχι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χιμένεθ εκτός από τους Μάνταλο - Σιμόες, περιμένει να ενισχυθεί η αριστερή του πλευρά διότι ήδη ο Χουλτ έχει μπει σε κανονικό ρυθμό, ενώ αναμένεται και ο Έλντερ Λόπες το προσεχές διάστημα.