Ξεκινά στο δρόμο των πωλήσεων ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός διαδίδει διαρκώς πως θα επιδιώξει τη μη πώληση βασικών του παικτών, αλλά δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την πολιτική αυτή το καλοκαίρι, προς αποφυγή μεγάλης αύξησης του μπάτζετ.

Οι «πράσινοι» μπορεί για το καλοκαίρι, εφόσον εξασφαλίσουν την αδειοδότηση, να έχουν τη δυνατότητα ακόμη και για ελαφρά αύξηση του προϋπολογισμού τους, αλλά σε εκείνο του 2020 η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη, σύμφωνα με τη «Sportday».

Αυτό συμβαίνει, διότι τότε θα λήγουν αρκετά συμβόλαια παικτών και, αν η επόμενη χρονιά κυλήσει στα ίδια ή και καλύτερα επίπεδα, σε σύγκριση με την τρέχουσα σεζόν, θα χρειαστεί η ΠΑΕ να προχωρήσει σε αυξήσεις μισθών, ενώ σε καμία περίπτωση δε θέλει να ξεφύγει οικονομικά, αποφεύγοντας κακοτοπιές του παρελθόντος. Κάπως έτσι, είναι ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία και να διασφαλιστεί μακροπρόθεσμα το μέλλον, έστω και με χαμηλό μπάτζετ, στην περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιος επενδυτής, που θα μπορούσε να «εκτοξεύσει το «τριφύλλι».