Focus στην παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ και την πορεία πρωταθλητισμού του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League, κάνει ιστοσελίδα από το Μαρόκο.
Οι συμπατριώτες του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ στέκονται στην παρουσία του Ελ Καντουρί και την προσφορά του την φετινή σεζόν στους «ασπρόμαυρους», καταγράφοντας τα στατιστικά που έχει «γράψει» με την φανέλα του Δικεφάλου.
Από την αναφορά των Μαροκινών, δεν λείπει το... φλερτ του 28χρονου ποδοσφαιριστή με την Πάρμα τον Ιανουάριο, με τους συμπατριώτες του Ελ Καντουρί, να σημειώνουν ότι ο έμπειρος μέσος αποφάσισε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Ο Μαροκινός διεθνής έχει την δική του συμβολή στην εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αφού σε 16 ματς έχει σημειώσει ένα γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ. Ο Ελ Καντουρί τον Ιανουάριο αποφάσισε να μείνει στον ΠΑΟΚ και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ που δέχθηκε από την Πάρμα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συμπατριώτες του 28χρονου μεσοεπιθετικού.