Την ευκαιρία τους αναμένεται να πάρουν στα τελευταία τρία ματς της σεζόν όσοι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται χαμηλά στον πίνακα με τον χρόνο συμμετοχής.
Μέχρι στιγμής, οι όποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού από τον Πέδρο Μαρτίνς γινόντουσαν ουσιαστικά μονάχα κατ' ανάγκη, όταν υπήρχε πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας και οι αλλαγές τακτικής δεν ήταν παρά ελάχιστες. Εδώ που έχει φτάσει ωστόσο το πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε όσα ήθελε να δει από την ομάδα του σε επίπεδο χημείας και συνολικής απόδοσης.
Πλέον, φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα για τις τελευταίες ατομικές ευκαιρίες σε συγκεκριμένους «ερυθρόλευκους» που είτε δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά είτε δεν έχουν καταφέρει να δείξουν όσα θα ήθελαν. Αρχής γενομένης από το προσεχές ματς με την Ξάνθη και για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της Super League, πρέπει να θεωρείται μάλλον δεδομένο ότι θα δούμε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να μπαίνει στην ενδεκάδα των Πειραιωτών, ενώ το ίδιο θα συμβεί σταδιακά και με τους Θανάση Ανδρούτσο, Φράνκο Σολδάνο και Ζιλ Ντίας.