«Πράσινος» κι επίσημα ο Μαυρίας!

Παίκτης του Παναθηναϊκού για δεύτερη φορά στην καριέρα του είναι κι επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Χάρης Μαυρίας, υπογράφοντας εξάμηνο συμβόλαιο δανεισμού από τη Σάντερλαντ.

Ο νεαρός άσος επιστρέφει στο «σπίτι» του και είναι πλέον επίσημο μέλος του «τριφυλλιού» από σήμερα μέχρι το καλοκαίρι και... βλέπουμε. 

Έχοντας βρεθεί μεταξύ δεύτερης ομάδας και πάγκου στη Σάντερλαντ και δίχως να έχει συμμετοχές τη φετινή σεζόν, έπειτα από τις αστραπιαίες κινήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ο Χάρης Μαυρίας συμφώνησε να φορέσει ξανά τα πράσινα για να βοηθήσει και να βοηθηθεί. 

Λίγα λεπτά πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Σάντερλαντ είχε προλάβει να... ξεπροβοδίσει τον παίκτη, γνωστοποιώντας την παραχώρησή του για τους επόμενους έξι μήνες.

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Χάρη Μαυρία ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, με την μορφή του δανεισμού από την Σάντερλαντ, μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Πηγή: gazzetta.gr