Μπαρκαουάν: «Η κατάκτηση του τίτλου είναι πιο σημαντική κι από τη γέννηση ενός παιδιού»

Ο βετεράνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν, μίλησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας για την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο, σημειώνοντας ότι για τους ΠΑΟΚτσήδες η κατάκτηση του τίτλου είναι πιο σημαντική και από την γέννηση ενός παιδιού.

Ο πρώην αμυντικός των «ασπρόμαυρων», σημείωσε ότι θα δώσει το παρών την Κυριακή στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, για να παρακολουθήσει τον αγώνα και την φιέστα που θα στηθεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στην παρουσία του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα πάω κι εγώ στη γιορτή, θα είναι τρελό! Την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, σπάνια να τη βρεις σε άλλο γήπεδο. Θα είναι ένα απίστευτο θέαμα. Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, η στιγμή της κατάκτησης του τίτλου είναι πιο σημαντική κι από τη γέννηση ενός παιδιού! Ασχολούνται περισσότερο με την ομάδα τους, παρά με την οικογένειά τους!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με την εκπληκτική δουλειά που έκανε στον ΠΑΟΚ άνοιξε την πόρτα για το ρουμανικό ποδόσφαιρο εκεί, τόσο για παίκτες όσο και για προπονητές από την χώρα μας».