Μπογέ: «Χαρούμενος στην Α.Ε.Κ.»!

Ικανοποιημένος και απόλυτα χαρούμενος στην Ένωση δηλώνει ο Λούκας Μπογέ ενώ υπογραμμίζει ότι απολαμβάνει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται...

Την χαρά του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον σε αγωνιστικό επίπεδο εξέφρασε ο Λούκας Μπογέ τη στιγμή που εξήγησε τα αίτια του κακού δικού του ξεκινήματος στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

«Σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το πρώτο τρίμηνο ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα και είναι λογικό αφού ο τραυματισμός μου με κράτησε πίσω. Όμως αφού τον ξεπέρασα και προσαρμόστηκα και στη χώρα και στην ομάδα τα πράγματα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα και αισθάνομαι ευτυχισμένος εδώ», είναι τα λόγια του Λούκας Μπογέ στο match programme του τελευταίου εντός έδρας της ΑΕΚ για φέτος με αντίπαλο την ΑΕΛ την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Όταν είσαι επιθετικός, ή παίζεις σε μια θέση στην επίθεση, το γκολ είναι αυτό που σου δίνει αυτοπεποίθηση. Έπειτα από ένα, ή δύο γκολ τα πράγματα βγαίνουν πιο εύκολα σε σχέση με πριν και εγώ τώρα απολαμβάνω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι» συμπλήρωσε ανάμεσα στ’ άλλα που είπε Αργεντινός μεσοεπιθετικός.