Τσιμίκας: «Το μυαλό μας είναι στη νέα χρονιά»

Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε χαρούμενος που γύρισε στον Ολυμπιακό και τόνισε πως όλοι σκέφτονται τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη κάμερα της Nova:

«Ο κόσμος ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος κοντά μας. Δεν τον κάναμε χαρούμενο γιατί και αυτός και εμείς θέλαμε έναν τίτλο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και τον ευχαριστούμε που ήταν κοντά μας. Τον περιμένουμε δίπλα μας και του χρόνου γιατί έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά και πάμε για τίτλους»..

Για το πώς βίωσε τη φετινή χρονιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Προσπάθησα να δώσω τα πάντα και το έκανα όσες φορές μου δόθηκε η ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό».

Για τη «μάχη» με τον Κούτρη: «Μας κάνει πολύ καλό ο ανταγωνισμός». 

Για τον Βρουσάι: «Μιλάμε, όπως και με τους ανθρώπους της Βίλεμ. Εκεί είναι η χαρά του επιθετικού γιατί δεν υπάρχουν άμυνες. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Για τη θητεία του στο εξωτερικό: «Όταν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου βελτιώνεσαι πολύ. Όποιος φύγει και παίζει θα γυρίσει καλύτερος».

Για το καλό κλίμα στην ομάδα: «Είμαστε μια οικογένεια και όλα τα παιδιά είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Ήμασταν μια καινούργια ομάδα και χρειαστήκαμε χρόνο να βρεθούμε. Σταδιακά βγάλαμε τον καλό μας εαυτό. Όπως είπα και πριν είμαστε καλοί παίκτες και αυτό το βγάζουμε στο γήπεδο».

Για τα τελευταία δύο παιχνίδια: «Μπορεί να μην πήραμε κάποιο τίτλο, αλλά σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να νικάμε. Έτσι, είναι ο Ολυμπιακός. Θέλει νίκες σε κάθε παιχνίδι. Του χρόνου θα είμαστε πιο έτοιμοι, θα ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Το μυαλό μας είναι στη νέα χρονιά και ότι δεν καταφέραμε φέτος, θέλουμε να το πετύχουμε του χρόνου».