Ντιένγκ για ΑΕΚ: «Θέλω να παίξω σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο»

Ο Αλιού Ντιένγκ της Αλζέ ρωτήθηκε σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και εξέφρασε για ακόμα μια φορά την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή για την Ευρώπη.

Ο Ντιένγκ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ τον Γενάρη, ωστόσο ο πρόεδρος της αλγερινής Αλζέ δεν ήταν διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του από διάφορους συλλόγους.

Ο ίδιος ο Ντιένγκ θέλει να αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν για να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, ωστόσο η Αλζέ επιμένει να στέκεται εμπόδιο, θέλοντας να τον κρατήσει στο ρόστερ, σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ από την Αλγερία.

Ο χαφ από το Μάλι παραχώρησε συνέντευξη στην αλγερινή ιστοσελίδα competition.dz, όπου ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ομάδες όπως η ΑΕΚ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, αλλά η Αλζέ δεν αλλάζει τη στάση της...

«Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο στόχος μου όταν έφυγα από το Μάλι ήταν να επιδιώξω μία επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ευρώπη. Θέλω να παίξω σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Ήξερα ότι η Αλζέ μπορεί να με βοηθήσει να υλοποιήσω το όνειρό μου. Ειλικρινά όμως τώρα θέλω να επικεντρωθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί πρέπει να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα. Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον μου με κίνδυνο να χάσω τη συγκέντρωσή μου. Μόλις τελειώσει η σεζόν θα δούμε τι πρέπει να γίνει. Πρόκειται για μία ερώτηση που αφορά το πεπρωμένο και τίποτα άλλο», απάντησε ο Ντιένγκ στη συγκεκριμένη ερώτηση, δείχνοντας ότι το καλοκαίρι θα πιέσει για την αποχώρησή του.