Απόψε έχει... ασπρόμαυρο πάρτι!

Ο ΠΑΟΚ έκανε υπομονή, όμως σήμερα το σηκώνει! Ο «δικέφαλος του βορρά», στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, παίρνει επιτέλους το στέμμα του κατακτά το πρώτο του πρωτάθλημα έπειτα από 34 χρόνια! Η μάχη στην ουρά συνεχίζεται και προμηνύεται... δραματική.

Η 29η αγωνιστική είναι αυτή που οριστικοποιεί τον ΠΑΟΚ ως Πρωταθλητή Ελλάδας για το 2019.

Η Θεσσαλονίκη από το βράδυ του Σαββάτου... «φλέγεται» και για τα γενέθλια του συλλόγου, με τον κόσμο του «δικεφάλου» να έχει εξαφανίσει μέσα σε δυο ώρες τα εισιτήρια της αποψινής φιέστας κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στον ΠΑΟΚ είναι όλοι έτοιμοι ν' απολαύσουν τους καρπούς των κόπων και των προσπαθειών τους απ' όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο και η νύχτα προβλέπεται μεγάλη στο γήπεδο της Τούμπας.Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 29ης «στροφής», ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Λαμία, η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ που επίσης συμμετέχει στα πολλά σενάρια υποβιβασμού, ενώ, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Περιστέρι για το ματς με τον... ευρωπαϊκό Ατρόμητο.

Στην ουρά, πάντως, τα πράγματα παραμένουν αμφίρροπα και προμηνύεται τεράστια μάχη για ΠΑΣ, ΟΦΗ, Αστέρα και Ξάνθη, με τους Κρητικούς να υποδέχονται τους Αρκάδες σε μια αναμέτρηση... ζωής και θανάτου. Την ίδια στιγμή, οι Ακρίτες θα κοντράρονται με τον ήδη υποβιβασμένο, Απόλλωνα Σμύρνης...

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (19:00):

ΑΕΚ – ΑΕΛ (Novasports2)

Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης (ΕΡΤ)

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ)

Λαμία – Ολυμπιακός (ΕΡΤ)

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (Novasports3)

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (Novasports1)

Παναιτωλικός – Άρης (ΕΡΤ)

Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports4)