Η τρέλα του Πρίγιοβιτς για τον ΠΑΟΚ!

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από την στιγμή που προσκλήθηκε από τον ΠΑΟΚ για την φιέστα δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή πως θα μπορούσε να λείψει από την μεγάλη γιορτή της Τούμπας.

Ο Σέρβος φορ μπορεί να κατηγορήθηκε από μερίδα των οπαδών του «Δικεφάλου» πως εγκατέλειψε τον σύλλογο σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος προτιμώντας τα «πετροδόλαρα» της Αλ Ιτιχάντ, αλλά το ερώτημα είναι ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια ηγεμονική πρόταση η οποία μπορεί να του αποφέρει μέχρι και 30 εκατ. ευρώ!

Ο «Πριγιογκόλ» όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση τα νέα τoυ ΠΑΟΚ του και εκδήλωνε με κάθε τρόπο την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τούμπα για να πανηγυρίσει τον τίτλο με τους πρώην συμπαίκτες του, τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Με τον τελευταίο, οι σχέσεις του μπορεί να μην διαταράχθηκαν, αλλά έδειχναν να «παγώνουν» λόγω του τρόπου που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ μεσούσης της περιόδου.Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Ο Πρίγιοβιτς ζει και αναπνέει για τους πρωταθλητές Ελλάδας ακόμη και αν δεν ανήκει πλέον στο ρόστερ της ομάδας, ενώ στην θερμή ολιγόλεπτη συνομιλία με τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» για ακόμη μια φορά εξέφρασε την εκτίμηση του για την οικογένεια του για όσα πρόσφεραν στον ίδιο, αλλά και τον ΠΑΟΚ.

«Όπου και αν βρισκόμουν θα έπαιρνα το πρώτο αεροπλάνο για να ταξιδέψω για τον ΠΑΟΚ. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ. Ήταν μια απίστευτη νύχτα», έλεγε χαρακτηριστικά ο Σέρβος διεθνής φορ, ο οποίος ανήμερα των 29ων γενεθλίων του θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα αφοσίωσης στην πρώην ομάδα του.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζητούσαν από τον «Πρίγιο» να γυρίσει στον ΠΑΟΚ κάτι που ασφαλώς φαντάζει απίθανο στην παρούσα φάση. Το βέβαιο είναι πως ο άλλοτε φορ της Λέγκια έχει στην άκρη του μυαλού του αυτό το ενδεχόμενο και δεν αποκλείεται να γίνει πράξη δίχως να χρειαστεί να εξαντλήσει το συμβόλαιο του, το οποίο εκπνέει το 2023.