Παναθηναϊκός: 28 παίκτες έχει χρησιμοποιήσει ο Δώνης!

Η παρθενική συμμετοχή του 17χρονου Ανδρέα Αθανασακόπουλου στο πρωτάθλημα, αύξησε τον αριθμό των παικτών του Παναθηναϊκού που χρησιμοποιήθηκαν από τον Δώνη τη φετινή σεζόν στους 28. Στους έξι οι «πράσινοι» ρούκι!

Μία στροφή απέμεινε για να ολοκληρωθεί μία ακόμη αποτυχημένη σεζόν για τον Παναθηναϊκό, που   ειδικά στα τελευταία ματς έδωσε την εντύπωση ότι λειτουργεί λες και βρίσκεται σε φάση βασικού σταδίου προετοιμασίας, αλλάζοντας και δοκιμάζοντας παίκτες σαν τα πουκάμισα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στις 29 αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Γιώργος Δώνης έχει χρησιμοποιήσει 28 ποδοσφαιριστές (!), αριθμός αναμφίβολα πολύ μεγάλος για μια ομάδα που πραγματοποιεί μία φυσιολογική σεζόν, πλην όμως στο «τριφύλλι» επικρατούσαν ειδικές συνθήκες εξαιτίας του -6 στην αρχή της χρονιάς και των μεταγραφικών περιορισμών λόγω της μη αδειοδότησης του συλλόγου. 

Οι Νταμπίζας και Δώνης δεν έκαναν μόνο στα λόγια αλλά και στο χορτάρι την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού, θυσιάζοντας προφανώς κάποια καλύτερα αποτελέσματα στις τελευταίες ειδικά αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι ο Παναθηναϊκός είχε έξι «ρούκι» στη φετινή Super League, δίχως να συνυπολογίζεται σε αυτούς ο Φεντερίκο Μακέντα που δεν έχει αγωνιστεί ξανά στη χώρα μας αλλά έχει αρκετές εμπειρίες στην έως τώρα καριέρα του. 

Αναλυτικά οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φετινό πρωτάθλημα με την πράσινη φανέλα και οι συμμετοχές τους:

Κολοβέτσιος/27 αγώνες

Διούδης/26 αγώνες

Χατζηγιοβάνης/26 αγώνες

Κουρμπέλης/25 αγώνες

Μακέντα/25 αγώνες

Ινσούα/25 αγώνες

Δώνης/25 αγώνες

Μπουζούκης/24 αγώνες

Μαυρομμάτης/20 αγώνες

Γιόχανσον/19 αγώνες

Κάτσε/19 αγώνες

Καμπετσής/19 αγώνες

Χατζηθεοδωρίδης/19 αγώνες

Κουλιμπαλί/17 αγώνες

Πούγγουρας/14 αγώνες

Μουνιέ/11 αγώνες

Αλτμαν/11 αγώνες

Στάικος/10 αγώνες

Εμμανουηλίδης/10 αγώνες

Οικονόμου/9 αγώνες

Τζανδάρης/6 αγώνες

Παντελάκης/4 αγώνες

Κότσαρης/4 αγώνες

Βέργος/4 αγώνες

Αποστολάκης/2 αγώνες

Αρμενάκας/2 αγώνες

Σέχου/1 αγώνας

Αθανασακόπουλος/1 αγώνας

Εξ αυτών το ντεμπούτο τους στη μεγάλη κατηγορία της χώρας έκαναν φέτος οι: Φάνης Μαυρομμάτης, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Κώστας Αποστολάκης, Κώστας Κότσαρης, Πάνος Αρμενάκας και Ανδρέας Αθανασακόπουλος.