Μαγνητική για Ολιβέιρα

Ένα χτύπημα στην ποδοκνημική δέχθηκε χθες ο Σέρτζιο Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ και στο ματς με τον Λεβαδειακό, με αποτέλεσμα αύριο ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής να κάνει μαγνητική προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Λίγες μόνο ώρες μετά τη μαγική βραδιά στη Θεσσαλονίκη, οι πρωταθλητές Ελλάδας γύρισαν το διακόπτη, άφησαν στην άκρη τις χαρές και τα πανηγύρια και σήκωσαν μανίκια καθώς η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και άπαντες θέλουν να εκπληρώσουν και τον δεύτερο στόχο, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του συνεχίζουν με την ίδια σοβαρότητα, που τους διέπει από την πρώτη μέρα της φετινής σεζόν και φορτσάρουν για την κατάκτηση του νταμπλ.

Μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το μυαλό όλων αδειάζει και άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό, ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Σέρζιο Ολιβέιρα δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική κόντρα στους Βοιωτούς και θα κάνει μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (22.04) θα προπονηθεί στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.