Κονσεϊσάο: "Ο ΠΑΟΚ με έμαθε να είμαι ηγέτης"

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Πόρτο, Σέρζιο Κονσεϊσάο, συνεχάρη από τα social media τον "Δικέφαλο" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χρησιμοποιώντας μεταξύ φωτογραφία δική του, των οπαδών, αλλά και των συμπατριωτών του, Βιεϊρίνια και Ολιβέιρα.

Μπορεί να δίνει τη δική του μάχη ως προπονητής της Πόρτο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία - υστερεί στην ισοβαθμία με την Μπενφίκα, η οποία συνέτριψε με εξάρα τη Μαρίτιμο - αλλά δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ.

Ο 44χρονος προπονητής των δράκων συνεχάρη το Δικέφαλο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε από το 2008 έως το 2010, για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν. Με ανάρτησή του στο Instagram επιφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά στον ηγετικό ρόλο που είχε στον ΠΑΟΚ, τη σχέση του με τους οπαδούς της ομάδας, ενώ δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες.

Μία δική του με την ασπρόμαυρη φανέλα, μία των οπαδών και μία πανηγυρική του Βιεϊρίνια με τον Σέρζιο Ολιβέιρα. Των δύο συμπατριωτών του, δηλαδή, καθώς με τον πρώτο υπήρξε συμπαίκτης στη Θεσσαλονίκη, ο δεύτερος είναι παίκτης του (αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Πόρτο).

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, στον οποίον είχε την τιμή να διατελέσω αρχηγός. Είναι μια ομάδα που με έμαθε να είμαι ηγέτης, να ζω το πάθος των οπαδών με τον ίδιο έντονο τρόπο που ζω για το ποδόσφαιρο", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του.