Η επιστροφή στην Ελλάδα και η προτεραιότητα του Ανσαριφάρντ

Κυκλοφορεί ή όχι το ελληνικό πρωτάθλημα στο μυαλό του Ιρανού φορ, εν όψει του μεταγραφικού καλοκαιριού που έρχεται; 

Τέτοια σεζόν να φύγει και να μην ξανάρθει για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός πήγε με πολλές φιλοδοξίες στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει το χρόνο που ήθελε και να καθιερωθεί.

Αποτέλεσμα; Τόσο ο ίδιος, όσο και η αγγλική ομάδα να σκέφτονται το πρόωρο «διαζύγιο», παρά το συμβόλαιο που...τρέχει μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Με το κοντέρ να γράφει μόλις 230 λεπτά σε 11 παιχνίδια (1 γκολ) και την αγωνιστική διαχείριση του 29χρονου φορ να μην αλλάζει ούτε μετά την άφιξη του νέου προπονητή (Μάρτιν Ο΄Νιλ) οι καλοκαιρινοί τίτλοι τέλους μοιάζουν ως μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη.

Όσο για την επόμενη μέρα;

Μπορεί το όνομα του Ανσαριφάρντ να βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα του Άρη – όπως αποκάλυψε το SDNA – και κατά καιρούς να παίζει και στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο ο ίδιος δεν παρουσιάζεται «ζεστός» στις ιδιαίτερες συζητήσεις του στην προοπτική επιστροφής στην Ελλάδα. Για οποιαδήποτε όμαδα. Όποια κι αν αυτή, όπως κι αν λέγεται.

Ο Ιρανός φορ φαίνεται πως να βάζει σε πρώτο χρόνο ως προτεραιότητα την συνέχιση της καριέρας του σε ένα άλλο πρωτάθλημα, εκτός Ελλάδας, χωρίς να αρέσκεται στην ιδέα μιας τρίτης θητείας στο ελληνικό...χωριό, έπειτα από εκείνες στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό σε Νέα Σμύρνη και Πειραιά αντίστοιχα.

Όλα αυτά βεβαίως σε αυτό το τάιμινγκ, διότι μέχρι το καλοκαίρι, πολλά μπορούν να αλλάξουν και να συμβούν και να διαφοροποιήσουν σχέδια, επιθυμίες και διαθέσεις.