Ο Χιμένεθ υπολογίζει σε όλους ενόψει Λαμίας

Για πρώτη φορά ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ενόψει και της ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία.

Οι τραυματισμοί ήταν ένα μεγάλο «αγκάθι» για τη φετινή ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε για τρίτη φορά την Ένωση πριν από δυόμιση μήνες.

Ωστόσο, στην πορεία η κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά και πλέον ο Σεβιγιάνος κόουτς βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης, ο Χιμένεθ είδε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να επιστρέφει και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα, με συνέπεια όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ να είναι διαθέσιμοι για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τη Λαμία τη Μεγάλη Πέμπτη.

Αυτά ήταν τα καλύτερα νέα για τον Χιμένεθ, ο οποίος μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα κόντρα στην ΑΕΛ, κάλεσε τους παίκτες του να διορθώσουν τον τρόπο προσέγγισης στα παιχνίδια που απομένουν και να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να κλειδώσουν αφενός την τρίτη θέση που τέθηκε σε κίνδυνο και αφετέρου να κατακτήσουν το Κύπελλο, τον μοναδικό στόχο για τη φετινή σεζόν.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα αύριο στις 15:30 και έπειτα ο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λαμία για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.