Μοίρασε δώρα και χαμόγελο ο Άρης στο Ιπποκράτειο

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη βρέθηκαν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής όπου εκτός της επίσκεψης σε μικρά παιδιά η ΠΑΕ Άρης δώρισε ένα πολυμηχάνημα για την κάλυψη των αναγκών του τμήματος.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη μοίρασαν δώρα, υπέγραψαν αυτόγραφα και φυσικά φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά. «Είμαστε ευτυχείς που οι παίκτες του Άρη πήραν αυτή την πρωτοβουλία και ήρθαν να βγάλουν φωτογραφίες με τα παιδιά, να τους μοιράσουν αυτόγραφα και να περάσουν χρόνο μαζί τους. Είμαστε ένα κέντρο για παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες είναι ένα κέντρο που εδράζεται εδώ στο Ιπποκράτειο. Είναι κέντρο ημερήσιας νοσηλείας. Δουλεύουμε καθημερινά με πάνω από 50 παιδιά, έχουμε φυσιοθεραπευτήριο, θεραπευτικό κέντρο για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες όλων των μικρών ασθενών», σημείωσε ο διευθυντής της κλινικής «Απόστολος Φωκάς, Δημήτρης Ζαφειρίου.

Είμαστε συγκινημένοι, γιατί είμαστε Αρειανοί πάππου προς πάππου, γι’ αυτή την κίνηση των παικτών του Άρη. Μας συγκλόνισε. Και οι γονείς των παιδιών, είναι ενθουσιασμένοι. Ήρθαν συνάδελφοι γιατροί Αρειανοί, που άφησαν και χειρουργεία, για να βρεθούν με την ομάδα».