Ολυμπιακός: «Παίζει» ξανά του Κουέγιαρ

Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι για τον Ολυμπιακό το όνομα του τερματοφύλακα της Λεγανές Ιβάν Κουέγιαρ το οποίο είχε ακουστεί και πέρυσι για τους Πειραιώτες,

«Πονοκέφαλος» επικρατεί στον Ολυμπιακό σ΄ότι έχει να κάνει με το θέμα του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με το ΦΩΣ μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ζοσέ Σα προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και την νέα σεζόν, ωστόσο όσο το θέμα του δεν κλείνει επικρατεί ανησυχία στις τάξεις των Πειραιωτών.

Ο Σας φέρεται να έχει ζητήσει συμβόλαιο ύψους 800 χιλιάδων ευρώ, την ίδια στιγμή που φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες τις Πριμέρα Ντιβιζιόν, με συνέπεια η περίπτωση του να έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή και με δεδομένο ότι το θέμα τερματοφύλακα είναι σοβαρό για τον Πέδρο Μαρτίνς, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να εξετάζουν πιθανούς αντικαταστάτες του, με τον Ιβάν Κουεγιάρ να είναι ένας εξ αυτών.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στην Λεγανές, με την οποία έχει φέτος μία γεμάτη σεζόν έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ η περίπτωση που είχε έρθει στο προσκήνιο και πέρυσι, ωστόσο τελικά αυτή δεν προχώρησε.