Παναθηναϊκός: Εξόφληση Φλεβάρη, αλλά σε... δόσεις!

Οι παίκτες και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού είδαν στους τραπεζικούς λογαρισμούς τους το μεγαλύτερο μέρος της οφειλόμενης δόσης του Φλεβάρη (προτελευταίας της σεζόν), αλλά η εξόφληση θα γίνει με μετρητά.

Το χρώμα του χρήματος είδαν στους λογαριασμούς τους οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού, αν και σε ορισμένους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν έχουν φανεί ακόμη τα χρήματα που αντιστοιχούν στη δόση του Φλεβάρη, η οποία είναι η προτελευταία της φετινής σεζόν. 

Απαντες ωστόσο οι πράσινοι έχουν στα χέρια τους τα αποδεικτικά από την κατάθεση των χρημάτων που τους αναλογούν στους λογαριασμούς τους, ενώ κανονικά έγινε η πληρωμή του δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρότι τους οφείλονται τέσσερα μηνιάτικα. 

Η αποπληρωμή της δόσης του Φλεβάρη, πάντως, θα ολοκληρωθεί σε δύο... δόσεις. 

Κι αυτό διότι στους λογαριασμούς των παικτών του Παναθηναϊκού κατατέθηκαν μεν χρήματα, χωρίς όμως να γίνει πλήρης εξόφληση.

Ουσιαστικά, κατατέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των οφειλόμενων χρημάτων και το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί σε μετρητά το προσεχές διάστημα, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πέρυσι τέτοια εποχή...