«Δώρο στον Ολυμπιακό το νταμπλ»

Ξεκάθαρα ενοχλημένος ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έλεγε σε συνεργάτες του ότι η ομάδα του... χάρισε το νταμπλ στον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Σαββίδης, είναι κάτι παραπάνω από εκνευρισμένος για τον τρόπο που η ομάδα του έχει βρεθεί εκτός στόχων.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε με τους άμεσους συνεργάτες του, από το Ροστόφ, όπου και βρίσκεται έλεγε: «Κάναμε δώρο το νταμπλ στον Ολυμπιακό».

Από το +5 που είχε βρεθεί ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι αυτή τη στιγμή στο -8 και δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει πλέον αυτή τη διαφορά.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, είχε την πίστη ότι η ομάδα του φέτος θα μπορούσε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά ούτε στην τρέχουσα περίοδο θα γίνει αυτό που επιθυμούσε τόσο, όπως τουλάχιστον φαίνεται αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, ο κύριος Σαββίδης θεωρεί υπεύθυνους τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ.

gazzetta.gr