Τα συγχαρητήρια του Ινφαντίνο στον ΠΑΟΚ (φώτο)

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, απέστειλε προσωπική, συγχαρητήρια επιστολή στην ΕΠΟ και στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η επιστολή του Προέδρου της FIFA προς τον ομόλογό του της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και στον ΠΑΟΚ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αγαπητέ πρόεδρε,

Με ευχαρίστηση άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής 2018/19 στην Ελλάδα. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση να τον συγχαρώ για το πρώτο πρωτάθλημα από το 1985 και το τρίτο συνολικά.

Αυτό, χωρίς αμφιβολία, είναι το αποτέλεσμα προσπάθειας και σκληρής δουλειάς και όσοι συμμετείχαν σε αυτή μπορούν να είναι υπερήφανοι γι’ αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μοιράσετε τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όλο το τεχνικό και ιατρικό τιμ, καθώς και τους οπαδούς. Τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να δουλεύουν με αποφασιστικότητα και κίνητρο.

Εκ μέρους της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας, παίρνω την ευκαιρία να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ και την ομοσπονδία σας για την προσπάθεια διάδοσης του θετικού μηνύματος του ποδοσφαίρου και την προώθηση αυτού του όμορφου παιχνιδιού που μας ενώνει όλους.

Ανυπομονώ να σας δω ξανά,

Τζάνι Ινφαντίνο».