Χιμένεθ: "Κανένα πρόβλημα με Βράνιες, θα αποφασίσει ο Μελισσανίδης"

Ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Βράνιες και ο Ισπανός αφού στάθηκε στο πόσο καλός αμυντικός είναι ο Βόσνιος απάντησε ότι η τελική απόφαση ανήκει στον Μελισσανίδη.

Τις τελευταίες μέρες φιγουράρει στην επικαιρότητα της ΑΕΚ το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες ως υποψήφιου μεταγραφικού στόχου ενόψει καλοκαιριού και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λαμία ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε σχετικά.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός που είχε συγκρουστεί με τον Βόσνιο στην προηγούμενη θητεία του στην ΑΕΚ σε σχετική ερώτηση για το αν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί με τον Βράνιες απάντησε αρνητικά, εξήρε τα προσόντα του έμπειρου αμυντικού αλλά σημείωσε πως η τελική απόφαση ανήκει στον Μελισσανίδη.

"Με ευχαριστεί που οι παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί μου έχουν καλή ανάμνηση από εμένα. Ο Βράνιες είναι ένας καταπληκτικός στόπερ και ένα πολύ καλό παιδί που έκανε κάποια λάθη. Κανένα πρόβλημα για μένα να συνεργαστούμε και πάλι αλλά την απόφαση θα την πάρει ο κ. Μελισσανίδης".

Στην αρχική τοποθέτηση ο Ισπανός είχε πει: "Η Λαμία ανταγωνίστηκε απέναντι στην καλύτερη ΑΕΚ όλης της χρονιάς και οφείλω να της πω συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου. Πέτυχε πολλά φέτος στον θεσμό αποκλείοντας Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και της αξίζουν πολλά μπράβο".