Γκάλο: «Θέλω ΑΕΚ!»

Ο Ροντρίγκο Γκάλο δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΚ.

«Δεν έχω κάποια επίσημη επαφή ακόμα από την ΑΕΚ. Αλλά φυσικά και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ σε ένα κλαμπ του μεγέθους της. Το καλοκαίρι μένω ελεύθερος από τη Μπράγκα και μπορώ να διαπραγματευτώ με όποια ομάδα επιθυμώ για να συνεχίσω την καριέρα μου. Και θα ήταν από τις καλύτερες επιλογές η ΑΕΚ. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ σε μία ομάδα του πρωταθλήματος» δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ στη «SportDay».

Το συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού με τη Μπράγκα εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και όπως και ο ίδιος ανέφερε, είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί από τώρα με την ομάδα της αρεσκείας του. Ο Γκάλο αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στην Πάσος Φερέιρα από τη Μπράγκα και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του είναι πολύ χαμηλό -κοντά στις 70 χιλιάδες ευρώ-, μάλλον δεν θα είναι πολύ δύσκολο για την Ένωση να τον καλύψει οικονομικά.

Πηγή: gazzetta.gr