«Βολές» για διαιτησία, επεισόδιο με Καραπαπά!

Σαφείς αιχμές για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό άφησε ο Βασίλης Δημητριάδης μετά το τέλος του ματς. Επεισόδιο με Καραπαπά!

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στους προπονητές μας για τη σημερινή εμφάνιση. Μπράβο γι' αυτό που κατάφεραν σήμερα» δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης, προσθέτοντας: «Θέλω να πω και κάτι για τη διαιτησία. Δεν αντέχεται άλλο. Φτάνει πια. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα. Καλό βράδυ».

Μετά τις δηλώσεις του, ο Δημητριάδης είχε μια λογομαχία με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνο Καραπαπά, ο οποίος του ζήτησε να του εξηγήσει «τι ακριβώς είδε όλη η Ελλάδα», με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι! Κοντά τους υπήρξε και παρουσία Αστυνομίας, με αποτέλεσμα η ένταση να μην πάρει περαιτέρω διαστάσεις.

Από τον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για παράπονα όσον αφορά τη συμπεριφορά του Δημτριάδη και ανέφεραν ότι έκανε και χειρονομίες, σε αντίθεση με την υπόλοιπη αποστολή της Ένωσης. Μάλιστα, μίλάγαν με τα καλύτερα λόγια για τη συμπεριφορά του Μπάγεβιτς, για τον οποίο τόνισαν ότι λειτούργησε και «πυροσβεστικά» όποτε χρειάστηκε.

Πηγή: gazzetta.gr