«Κοιτάζει τον Κάρλος Αβάδ ο Ολυμπιακός»

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ισπανό τερματοφύλακα της Κόρδοβα, Κάρλος Αβάδ κάνουν λόγο οι Ισπανοί, με τον παίκτη να φαίνεται να βρίσκεται στα υπόψιν ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Γιούρι Λοντίγκιν ως εναλλακτική λύση του Ζοσέ Σα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος Χουάνχο Τολέδο συνέδεσε μεταγραφικά μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter το όνομα του 23χρονου (28/07/95) Ισπανού τερματοφύλακα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Ο Αβάδ ανήκει στην Τενερίφη και τη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κόρδοβα, φτάνοντας τα 25 παιχνίδια στη La Liga 2. Το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στην Τενερίφη, με την οποία έχει συμβόλαιο ως τον προσεχή Ιούνιο. Αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας των Κανάριων Νήσων, ενώ τη διετία 2015-2017 είχε αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Πειραιώτες ενδεχομένως κινηθούν για την περίπτωσή του, αν αποχωρήσει ο Γιούρι Λοντίγκιν και μείνει «κενή» η θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, πίσω από τον Ζοσέ Σα.