Ο Στέφανος Ευαγγέλου είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. Ο 21χρονος αμυντικός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΣ και ο Ολυμπιακός στον οποίο ανήκει θα τον δώσει εκ νέου δανεικό.
Γεννημένος στις 12/05/1998, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε φέτος στον ΠΑΣ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Έκανε πέντε συμμετοχές (μία στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο) και μετά τον υποβιβασμό των Ηπειρωτών, δύσκολα θα μείνει στα Γιάννινα και την επόμενη σεζόν, παρότι είχε υπογράψει για δύο χρόνια.
Ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και όλα δείχνουν πως του χρόνου θα παίξει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ως δανεικός από τους "ερυθρόλευκους". Παρεμπιπτόντως, ο Παναθηναϊκός τον είχε αγοράσει το 2015 από τον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό υπέγραψε ως ελεύθερος από τους "πράσινους".