Δεν ασχολείται με Ογιούσου η ΑΕΚ, κοιτάει προς την Ισπανία ο Χιμένεθ

Την ισπανική αγορά έχει βάλει στο στόχαστρο ο Μανόλο Χιμένεθ και επιδίωξή του δεν είναι άλλη από το να στελεχωθεί το ρόστερ της Ένωσης με παίκτες που προέρχονται από εκεί όσον αφορά τις κομβικές θέσεις. Αντίθετα, στο στρατόπεδο της Ένωσης δεν συγκινούνται με περιπτώσεις όπως αυτή του Ογιούσου.

Ο 23χρονος Γκανέζος εξτρέμ που ανήκει στην σερβική Τσουκαρίτσκι, τεχνικός διευθυντής της οποίας είναι ο Ματιάσεβιτς, έχει ακουστεί για την ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής σεζόν που ξεκινάει σε λίγες και μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ωστόσο δεν «ψήνονται» ιδιαίτερα για τον παίκτη και δεν τους απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αντίθετα, οι Μέσα (χαφ της Λας Πάλμας) και Γκουάλ (επιθετικός που ανήκει στη Σεβίλλη), τα δυο έτερα ονόματα που γράφτηκαν αυτές τις μέρες, βρίσκονται μέσα στις επιλογές του Χιμένεθ.

Στον Ισπανό τεχνικό αρέσει τόσο ο μέσος της Λας Πάλμας όσο και ο επιθετικός της Σεβίλλης. Και μπορεί για την ώρα να μην έχουν υπάρξει επίσημες επαφές για τις αποκτήσεις τους ωστόσο η παρουσία τους στη λίστα του Χιμένεθ δείχνει και τον προσανατολισμό του όσον αφορά τις επιθυμίες του για το ρόστερ της ΑΕΚ της επόμενης σεζόν.

Κατά τα άλλα, ο Χιμένεθ θα ήθελε πολύ να δει με την φανέλα της ΑΕΚ τόσο τον Ματσίς, τον αριστερό εξτρέμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Κάντιθ και ανήκει στην Ουντινέζε, όσο και τον Αραούχο. Οι περιπτώσεις των δυο τελευταίων όμως είναι αρκετά δύσκολες καθώς ο Ματσίς φέρεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ισπανική ομάδα ενώ όσον αφορά τον Αραούχο, οι (αμετακίνητες για την ώρα) απαιτήσεις της Λας Πάλμας κάνουν απαγορευτική την όποια προσπάθεια απόκτησής του, γι' αυτό και για την ώρα τίποτα τέτοιο δεν έχει γίνει.