Ο Άρης περιμένει την απάντηση της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης δεν γνωρίζει το παραμικρό περί πώλησης του Ματέο Γκαρσία σε άλλη ομάδα, περιμένει μια απάντηση, ασχέτως της προετοιμασίας του για κάθε ενδεχόμενο.

Η κατεύθυνση αυτής της ιστορίας φάνηκε στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στα Κανάρια Νησιά μεταξύ του αθλητικού διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Ντίνου Διαμαντόπουλου, με την ηγεσία της Λας Πάλμας. Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν προσφορά 1.6 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του αθλητή, ένιωθαν ότι ο τελευταίος είναι ο βασικός σύμμαχός τους και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση της απάντησης μέχρι το τέλος του Απρίλη. Ακολούθησαν οι δηλώσεις του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος εκτίμησε ότι ο Άρης είναι πιο κοντά απ’ όλους (βάσει της επιθυμίας του αθλητή), σημείωσε παράλληλα την αξία μιας πρότασης από το Μεξικό αλλά και ότι τα δεδομένα των μεταγραφικών υποθέσεων αλλάζουν ανά λεπτό.

Στο επόμενο διάστημα, στον Άρη αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της Λας Πάλμας μέσα από τις διαδοχικές αναβολές που ζήτησε ούτως ώστε να απαντήσει στην προσφορά των «κίτρινων». Ακολούθησε η διαρροή του προέδρου της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, σε τοπικούς εκπροσώπους του Τύπου περί δέσμευσής του σε συγκεκριμένη ομάδα για την παραχώρηση του Ματέο Γκαρσία έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Κάποιοι υπέθεσαν το Μεξικό, άλλοι εκτίμησαν ότι θα είναι στην Ελλάδα (σ.σ. Ολυμπιακός), ενώ πρόσφατα διέρρευσε ενδιαφέρον και της Μπέτις.

Η ουσία είναι ότι, στον Άρη δεν έχουν διαγράψει μεν την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία, προφανώς δεν μένουν με τα σταυρωμένα τα χέρια και προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο και περιμένουν την οριστική απάντηση της ισπανικής ομάδας. Μέχρι στιγμής πάντως, τόσο ο αθλητής όσο και η ΠΑΕ Άρης δεν γνωρίζουν επισήμως αν η Λας Πάλμας έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα για την παραχώρηση του παίκτη.