Ελ Καντουρί: «Μας κράτησε ενωμένους ο Λουτσέσκου, μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους»

Για την κατάκτηση του νταμπλ και τα συναισθήματα που βίωσε όλη τη σεζόν μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που στάθηκε στην παρουσία του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Απολαμβάνω τις ημέρες στην Ελλάδα για λίγες μέρες ακόμη, μετά θα πάω διακοπές. Είναι πολύ καλός τρόπος να πας διακοπές ως νταμπλούχος, είναι το μάξιμουμ που μπορούσαμε να πετύχουμε τη φετινή χρονιά, αν εξαιρέσουμε την πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ όπου μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνω πως είναι να νιώθεις νταμπλούχος όταν συναντώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ έξω».

Για το μυστικό της επιτυχίας του νταμπλ: «Νομίζω το μυστικό ήταν η ομάδα, δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας από την αρχή μέχρι τέλους, όποιος και να αγωνιζόταν είτε έπαιζε είτε όχι ήμασταν ενωμένοι. Φυσικά μας βοήθησαν και οι οπαδοί που μας στήριξαν όλη τη χρονιά».

Για τους MVP της χρονιάς: «Δεν το κάνω αυτό, δεν μου αρέσει αυτό, δεν το έκανα ούτε στη Νάπολι όταν στη σεζόν ο Ιγκουαΐν έβαλε 36 γκολ. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι το σημαντικό, αυτοί που παίζουν λιγότερο βοηθούν μέσα στην εβδομάδα να παραμένουν ανταγωνιστικοί και να μένει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο».

Για τον επόμενο στόχο του ΠΑΟΚ, την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Νομίζω πως έχουμε την ποιότητα να το πετύχουμε, η Ευρώπη είναι διαφορετική διοργάνωση. Εχω καλό προαίσθημα, ελπίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο ακόμη και πάνω από τον Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για τον Λουτσέσκου και αν μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους και πως είναι αυτός που τον κράτησε τον χειμώνα στη Θεσσαλονίκη: «Είναι ένας προπονητής που μας κράτησε ενωμένους και συγκεντρωμένους στον στόχο, η ομάδα βελτιώνεται με τον Λουτσέσκου εδώ και δύο χρόνια και σίγουρα μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους. Είναι νωρίς να πω αν θα μείνω, είχα δύσκολα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ γιατί είχα τόσους τραυματισμούς που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου. Περνάω όμως πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη, θα έχω να το λέω πως είμαι σε ένα φανταστικό γκρουπ, τώρα με ενδιαφέρει να απολαύσω τις διακοπές μου».

Πηγή: Metropolis 95,5