Φευγάτος ο Κάτσε από τoν ΠΑΟΚ

Για το μέλλον του Έργκους Κάτσε μίλησε την Τρίτη (21/5) ο ατζέντης του, Νίκος Καγιούλης, τονίζοντας ότι το πιθανότερο είναι ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ να πωληθεί σε άλλη ομάδα. 

Ο δανεισμός του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, ο Αλβανός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπολογίζεται στο σχεδιασμό για το ρόστερ των Νταμπλούχων Ελλάδας της επόμενης σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή είναι στην εθνική του ομάδα. Στα τέλη Ιουνίου τελειώνει ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο να μπορέσει να παίξει. Έχει την ποιότητα, όμως, λείπει ενάμιση χρόνο, ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα καλό σύνολο και με κάποιες προσθήκες θα ανέβει κι άλλο επίπεδο. Η ποιότητα του Κάτσε είναι αναμφισβήτητη, όμως, λόγω διαφόρων παραγόντων δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Έτσι όπως ήρθαν οι καταστάσεις μάλλον θα πωληθεί σε άλλη ομάδα», υποστήριξε σήμερα (21/5) ο ατζέντης του, Νίκος Καγιούλης, μιλώντας στο Metropolis 95,5.