Στην Αθήνα ο Μαρτίνς, «τρέχουν» οι μεταγραφές

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψε στη βάση του το πρωί της Τρίτης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού.

Μια μέρα νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματίσει επέστρεψε στη χώρα μας ο Πέδρο Μαρτίνς. Από το πρωί της Τρίτης λοιπόν, ο προπονητής του Ολυμπιακού ουσιαστικά σηκώνει μανίκια ενόψει της νέας σεζόν που τυπικά για τους «ερυθρόλευκους» ξεκινά στις 10 Ιουνίου, για τον Πορτογάλο όμως ουσιαστικά ξεκίνησε λίγες μέρες αφότου ολοκληρώθηκε η προηγούμενη. Μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης στην πατρίδα του οι οποίες συνδυάστηκαν φυσικά με επαφές για παίκτες, ο 48χρονος τεχνικός πέρασε την πόρτα του Ρέντη για να πιάσει και αμέσως δουλειά.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες με όλους τους άμεσους συνεργάτες του αλλά και τους Μοντεστό – Καρεμπέ, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και στα πρώτα σημαντικά ανοιχτά μεταγραφικά «μέτωπα». Η περίπτωση του Πορτογάλου, Ρούμπεν Σεμέδο, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για το κέντρο της άμυνας, ενώ ο πρώην του Ατρομήτου, Μπρούνο, είναι ο πρώτος που πιθανότατα θα ενισχύσει την γραμμή των εξτρέμ για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του Μαρτίνς θα σημάνει εξελίξεις και στις υπόλοιπες υποθέσεις, αφού θα φιξαριστούν και το ποιους παίκτες θα κινηθούν να αποκτήσουν οι Πειραιώτες αφενός για τη θέση του σέντερ φορ, αφετέρου για του κεντρικού χαφ. Υποψήφιοι υπάρχουν πολλοί, στόχοι αρκετοί και μοιραία Μαρτίνς και διοίκηση θα καταλήξουν άμεσα στο ποιους θα κυνηγήσουν. Γι αυτό και άλλωστε μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει και σχετική συζήτηση του προπονητή απευθείας με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Βεβαίως, πέρα από τα μεταγραφικά, θα οριστικοποιηθούν και άλλα θέματα, όπως το ποιοι «νέοι» θα ακολουθήσουν την προετοιμασία, τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των δανεικών, ενώ θα ρυθμιστούν και οι τελικές λεπτομέρειες της προετοιμασίας, περίπου 20 μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.