Παίρνει Κραγιόπουλο

Στον Πανιώνιο έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τον Μανώλη Κραγιόπουλο και προτίθενται να προχωρήσουν στην απόκτηση του 21χρονου αμυντικού μέσου.

Η μοναδική ομάδα που "κόπηκε" από τη διαδικασία της αδειοδότησης ήταν ο Πανιώνιος, ο οποίος εκτός των άλλων θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με -6 ενώ θα έχει και περιορισμό μεταγραφών.

Οι κυανέρυθροι δεν κατάφεραν να μπουν στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη τους στην εφορία και σε ταμεία και πλέον έχουν το δικαίωμα απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή (Έλληνα ή ξένου) άνω των 23 ετών και απεριόριστο αριθμό Ελλήνων κάτω των 23 ετών.

Στη δεύτερη κατηγορία εμπίπτει το όνομα του Μανώλη Κραγιόπουλου. Ο 21χρονος αμυντικός μέσος δοκιμάστηκε στις προπονήσεις των κυανέρυθρων το τελευταίο διάστημα και ικανοποίησε. Έτσι ο Ιστορικός προτίθεται να προχωρήσει στην απόκτηση του Κατερινιώτη μέσου.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στον Πιερικό στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Τη σεζόν 2017-2018 πέτυχε τέσσερα γκολ σε 26 εμφανίσεις, ενώ αυτή που μόλις τελείωσε πέντε σε 21 εμφανίσεις.

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Από εκεί και πέρα την Τρίτη το πρωί ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Μάντζιος συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών Στέλιο Αποσπόρη και τον υπεύθυνο τμημάτων υποδομής, Νίκο Μιγόπουλο, σχεδιάζοντας τη νέα σεζόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ:

"Απόλυτη ταύτιση απόψεων διαπιστώθηκε στην συνάντηση που είχαν το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ο προπονητής Απόστολος Μάντζιος με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Στέλιο Αποσπόρη και τον υπεύθυνο τμημάτων υποδομής, Νίκο Μιγόπουλο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η λήψη αποφάσεων για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, προκειμένου αυτά να συνεχίσουν την παραγωγή ποδοσφαιριστών που θα προσφέρουν στο σύλλογο και γενικότερα θα κοσμήσουν το χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες.

Όπως αποφασίστηκε, θα υπάρχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και το επιτελείο του και μάλιστα τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, οι παίκτες των τμημάτων υποδομής θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες τους. Παράλληλα και όταν το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας το επιτρέπει, θα διεξάγεται και οικογενειακό δίτερμα με τις ομάδες υποδομής.

Η μακρά παράδοση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην ανάδειξη και εξέλιξη νέων παικτών, θα συνεχιστεί με όλους τους εμπλεκόμενους να είναι έτοιμοι για συστηματική και σκληρή δουλειά".