Κοντά σε συμφωνία Ολυμπιακός – Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός δεν ακούει καν προτάσεις για τον αρχηγό του Κώστα Φορτούνη παρά μόνο αν φτάσει κάποια... εξωφρενική και οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τρία ακόμη χρόνια.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν, ο αρχηγός και ο φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού αναμένεται να δέσει στο Λιμάνι για τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια! «Ερυθρόλευκοι» και Κώστας Φορτούνης έχουν σαν κοινή επιθυμία να συνεχίσουν μαζί και από τη στιγμή που αμφότερες οι πλευρές κλείνουν τα αυτιά τους στις σειρήνες από το εξωτερικό, αυτό ακριβώς αναμένεται να επισημοποιηθεί λίαν συντόμως.

Άλλωστε, ο σύλλογος έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι με τα χρήματα που προσφέρονται έως τώρα για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας, περί τα 10 εκατ. ευρώ δηλαδή, δεν πρόκειται καν να μπει στη διαδικασία να συζητήσει. «Τα διπλά και βλέπουμε...» ακούγεται από τους ανθρώπους των Πειραιωτών και μονάχα τότε ο Ολυμπιακός θα... ακούσει. Βέβαια, υπάρχει πάντα και η πρόθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι να παραμείνει στη χώρα μας για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» και όχι να κάνει μεταγραφεί απλά για να την κάνει.

Όλα αυτά συζητήθηκαν επί της ουσίας στην τελευταία συζήτηση -επί αγγλικού εδάφους- μεταξύ του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκου και του Γιάννη Βρέντζου. Αυτό που φαίνεται, τουλάχιστον μέχρι τα έως τώρα δεδομένα, είναι ότι υπάρχει διάθεση για να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τρικαλινού χαφ, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, με τη νέα συμφωνία να είναι τριετής, ως το 2023.