Ο Αναστασίου παραμένει ο πρώτος υποψήφιος

Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των ανθρώπων του Ατρομήτου για τον πάγκο της ομάδας αν και στα υπόψιν βρίσκονται τόσο ο Τόμας Κρίστιανσεν όσο και ο Εντουάρντ Ιορντανέσκου, που πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γκαζ Μετάν.

Οι τρεις τεχνικοί βρίσκονται στην τελική τριάδα των επιλογών με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ελληνας προπονητής έχει σαφές προβάδισμα, έπειτα από την πολύωρη συνάντησης που είχε με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλο. 

Ο Αγγελόπουλος είχε συνάντηση και με τον Κρίστιανσεν, που έχει περάσει ακόμα από ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΠΟΕΛ και Λιντς και παρά το γεγονός ότι έχει επίσης πολύ άποψη για αυτόν, ο Αναστασίου, που έχει τόσο γνώση της ελληνικής πραγματικότητας όσο και τη δυνατοτητα να εξελίσσει νεαρούς παίκτες, έχει το προβάδισμα. Οσον αφορά τον Ιορντανέσκου, αρέσει μεν, είναι «δεσμευμένος» δε.

Οπως και να έχει, αναμένεται να γίνει συνάντηση κορυφής Γιώργου Σπανού-Γιάννη Αγγελόπουλου με τους δυο άντρες να αποφασίζουν το ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» που θα αντικαταστήσει τον Κάναντι.